Presseomtale af Rico Soos

488 børnefamilier får hjælp fra Hjertegaven

12. december 2019|

JydskeVestkysten: Igen i år bliver der en Hjertegave til alle indstillede børnefamilier i Haderslev Kommune. Cirka halvdelen af pengene er samlet ind lokalt, halvdelen kommer udefra.

Hjertegaven sat i søen for niende gang

17. november 2019|

JydskeVestkysten: Det er takket være ihærdige kræfter, der har tanke for andre end sig selv, at en masse lokale børnefamilier igen i år kan holde en

Spillernes bøder bliver til Hjertegaver

8. december 2016|

JydskeVestkysten: SønderjyskEs fodboldspillere valgte torsdag at donere 10.000 kroner til Hjertegaven 2016. De ønskede at give tilbage til lokalområdet. Pengene kommer fra spillernes egen bødekasse.

Hjertet overvandt igen hjernen

3. december 2016|

JydskeVestkysten: Auktionarius Alex Bødiker hamrede godt 49.000 kroner i kassen på mindre end to en halv time. Det er ny auktionsrekord.

Hvordan finder jeg 100.000 på en uge?

29. november 2016|

JydskeVestkysten: Spørgsmålet stilles af Rico Soos, initiativtager til Hjertegaven som for sjette år i træk hjælper børnefamilier i Haderslev Kommune til en lidt bedre jul, end

ATAK NORDIC

Rico Soos er kontaktchef og ansvarlig for udviklingen af salgsorganisationen i ATAK  NORDIC. Læs mere om Ricos vej ind i ATAK NORDIC her.

Læs om ATAK NORDIC

Presseomtale

Her kan du se presseomtale om Rico Soos i nationale, regionale og lokale medier, herunder omtale af Ricos mange velgørende aktiviteter.

Se presseomtale

Pressefotos

Har du brug for pressebilleder af Rico Soos til web eller trykte materialer? Du kan finde pressebilleder til fri afbenyttelse på denne side.

Se pressefotos

Bloggen

Rico Soos deler løbende ud af sin store viden om salg, kommunikation og marketing. Du kan læse blogindlæg af Rico Soos her.

Læs mere på bloggen

Kontakt Rico Soos

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med Rico Soos