Hvem er Rico Soos?

Førende ekspert i salgsstrategier og anvendelsen af marketingredskaber på tværs af digitale kanaler

I dag har Rico taget springet til kundesiden med DM Greenkeeping, en dansk startup i hastig vækst. Det er således ikke længere anbefalinger til andre at følge. Nu har Rico det fulde ansvar for eksekvering af strategien, opbygning af salgsorganisation og vækst vækst vækst. En spændende rejse venter forude.

Rico Soos har arbejdet som kontaktchef i ATAK NORDIC med ansvar for at udvikle salgsorganisationen. ATAK NORDIC er et digitalt marketing- og kommunikationsbureau med speciale i online reputation management, web-løsninger samt online markedsføring og sociale medier.

I over 20 år har Rico Soos arbejdet med udvikling af salgsstrategier samt opbygning og ledelse af salgsorganisationer. Hans ekspertise har ledt til samarbejder med såvel stat og kommuner som store danske og internationale virksomheder i Finland, Norge, Sverige og Danmark. Senest har Rico Soos kastet sig over anvendelsen af Business-netværket LinkedIn som salgskanal. En passion, der har sendt ham verden rundt for at hente inspiration til nye måder at køre leadgenerering på. Om det således er B2B-leadgenerering, B2C eller B2G – Rico har arbejdet med det hele, testet og udviklet metoder og systemer, der kan gøre en forskel for netop din virksomhed eller organisation. Når du taler forretning med Rico Rømer Soos, vil du derfor ofte opleve, at han spørger ind til din virksomheds ageren på digitale platforme og deler ud af sin kolossale viden om, hvordan I bedst udnytter synergier mellem forskellige platforme til at optimere branding, markedsføring og salg.

Presseomtale

Her kan du se presseomtale om Rico Soos i nationale, regionale og lokale medier, herunder omtale af Ricos mange velgørende aktiviteter.

Se presseomtale

Pressefotos

Har du brug for pressebilleder af Rico Soos til web eller trykte materialer? Du kan finde pressebilleder til fri afbenyttelse på denne side.

Se pressefotos

Bloggen

Rico Soos deler løbende ud af sin store viden om salg, kommunikation og marketing. Du kan læse blogindlæg af Rico Soos her.

Læs mere på bloggen

Kontakt Rico Soos

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med Rico Soos