Strategisk rådgivning

Skab forbedrede betingelser for salg med strategisk rådgivning

En strategi er ikke bare en strategi. Den er nemlig forskellig fra virksomhed til virksomhed. Når Rico sætter sig ned med en ny kunde, så går der automatisk en proces i gang, der har til formål at stille kritiske øjne på, hvilket brand virksomheden gerne vil gå efter, hvilke målgrupper den gerne vil ramme, og hvad kernebudskaberne er. Alt dette skal der nemlig stilles skarpt på, for at kunne løse de kristiske faktorer og i sidste ende nå forretningsmålet.

Oftest har virksomheden en klar vision for, hvad dens destination er, men den ved ikke, hvordan det forretningsmæssigt er smart at komme derhen. Dette bunder i en uklar strategi, som ikke formår at sætte fokus på de primære faktorer, der leder til succes.

Med sin direkte og nådesløse tilgang til tingene sætter Rico skarpt på at udfordre virksomhedens tilgang til markedet med henblik på at få defineret nogle konkrete forretnings- og kommunikationsmål og lokalisere den rigtige målgruppe. Det bidrager til dannelsen af simple kernebudskaber, der resulterer i at nå forretningsmålet.

Når Rico udarbejder en strategi, fokuserer han på at gøre noget langsigtet til “hvordan kan vi implementere det allerede i morgen?”. Med Rico ved roret får man nemlig ikke en teoretiker, men en praktiker, der stiller skarpt på at skabe resultater i dag og ikke først om 10 år.

Få hjælp med strategien af Rico Soos

Én af Rico Soos’ største styrker er hans evne til lynhurtigt at forstå en virksomhed og se dens strategiske udfordringer og potentialer. Med sin faglighed, erfaring og ikke mindst sit store personlige engagement sætter Rico sig lynhurtigt ind i virksomhedens DNA og marked. Han spotter de huller, som virksomheden ofte selv er blind overfor, og rådgiver om, hvordan hullerne fyldes bedst, så virksomheden opnår sit fulde potentiale.

Med Rico Soos får man hverken ligegyldig sniksnak eller komplekse strategier, der kræver store mængder tid og penge at føre ud i livet. Rico er ekspert i at finde de simple og logiske løsninger. Løsninger, som kan implementeres hurtigt og begynde at gøre en forskel for virksomheden allerede i morgen. Løsninger, som giver effektive betingelser for salg. Mere omsætning. Bedre indtjening.

Kontakt Rico Soos

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med Rico Soos