Rico Soos’ karriere

Mere end 20 års erfaring med marketing, salg og forretningsudvikling på de nordiske markeder

Rico var ikke mere end 15 år, da han en sommerdag i 1990 mødte forretningmanden Svend på tennisbanen i Haderslev. Svend var CEO for en større virksomhed, sympatisk, succesfuld og jordnær. Og det var ham, der den dag tændt Ricos passion for forretningsudvikling, salg og marketing. Op igennem gymnasiet tog Ricos interesse for business fart.

Det blev til en tur forbi Handelshøjskolen, hvor det dog hurtigt stod klart for Rico Soos, at det ikke var bøgerne, der skulle skabe hans karriere. Han ville have fingrene i substansen. Det blev derfor farvel til Handelshøjskolen og goddag til jobbet som sælger i et telemarketingbureau.

Talentet for salg og salgsledelse var ikke til at tage fejl af, og inden længe blev en deltidsstilling til ledelsesansvar for Århus-afdelingen og senere hele den danske salgsorganisation. Herfra var grunden langt til et større nordisk eventyr, hvor Rico Soos bl.a. satte sit aftryk på den svenske reklamebrance og startede landekontorer op i både Norge og Finland, før han vendte tilbage til Danmark.

Rico har været kontaktchef i online marketing-bureauet ATAK NORDIC og ansvarlig for udviklingen af bureauets salgsorganisation på de nordiske markeder. 

Presseomtale

Her kan du se presseomtale om Rico Soos i nationale, regionale og lokale medier, herunder omtale af Ricos mange velgørende aktiviteter.

Se presseomtale

Pressefotos

Har du brug for pressebilleder af Rico Soos til web eller trykte materialer? Du kan finde pressebilleder til fri afbenyttelse på denne side.

Se pressefotos

Bloggen

Rico Soos deler løbende ud af sin store viden om salg, kommunikation og marketing. Du kan læse blogindlæg af Rico Soos her.

Læs mere på bloggen

Kontakt Rico Soos

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med Rico Soos