Rico Soos er kontaktchef i ATAK NORDIC

Bureau med speciale i online marketing og digital identitet

Rico Soos er kontaktchef i det digitale bureau ATAK NORDIC, der siden 2003 har haft fokus på specialer inden for online marketing og digital identitet. ATAK blev skabt som et enkeltmandsfirma i 1997 af CEO og grundlægger William Atak.

Rico Soos og William Atak mødte hinanden for mere end 15 år siden, da Rico Soos hyrede William Atak til at træne sælgere.

Den professionelle relation udviklede sig hurtigt til et venskab, og siden har Rico Soos og William Atak fulgt hinandens karrierer, sparret, hjulpet og udviklet hinanden.

Igennem årene har det flere gange været på tale at gå sammen i et fælles foretagende. År 2019 blev så endelig året, hvor det skete. Rico Soos påtog sig opgaven med at udvikle salgsorganisationen i ATAK NORDIC og indtog rollen som bureaets kontaktchef. Du kan læse mere om Ricos arbejde hos ATAK NORDIC her.

ATAK NORDIC

Rico Soos er kontaktchef og ansvarlig for udviklingen af salgsorganisationen i ATAK  NORDIC. Læs mere om Ricos vej ind i ATAK NORDIC her.

Læs om ATAK NORDIC

Presseomtale

Her kan du se presseomtale om Rico Soos i nationale, regionale og lokale medier, herunder omtale af Ricos mange velgørende aktiviteter.

Se presseomtale

Pressefotos

Har du brug for pressebilleder af Rico Soos til web eller trykte materialer? Du kan finde pressebilleder til fri afbenyttelse på denne side.

Se pressefotos

Bloggen

Rico Soos deler løbende ud af sin store viden om salg, kommunikation og marketing. Du kan læse blogindlæg af Rico Soos her.

Læs mere på bloggen

Kontakt Rico Soos

Du kan udfylde kontaktformularen for en uforpligtende samtale med Rico Soos.